>

The Twilight Saga böckerna

Nu tänkte jag ta och skriva lite om The Twilight saga böckerna. Finns spoilers till er som inte läst böckerna, så om du inte vill veta något, så läs inte!

Twilight - Bella Swan flyttar till Forks, en regnig stad i Washington för att bo hos sin pappa Charlie. Hon tror att det kommer bli lika tråkigt som staden själv, men när hon träffar Edward förändras hennes liv föralltid. Edward är vampyr, och lever i Forks med sin familj. Deras kärlek till varandra blir farligt för Bella och hennes liv står på spel.


New Moon - Sommaren var den bästa i Bellas liv, och nu är det åter till skolan igen. Men när hon fyller 18 år, så gör hon ett misstag och Edward lämnar henne. Hon försöker ta sig fram dag för dag, men smärtan är svår att uthärda. Hon blir känslolös tills hon blir vän med Jacob. Hon upptäcker även att när hon gör saker som är farliga kan hon höra Edward. Men det är inte bara Cullens som har hemligheter. Nu finns även varulvar inblandade i Bellas liv.



Eclipse - Snart är skolan slut, och det är bestämt att Bella ska förvandlas bli en vampyr. Men vissa personer är svårare att släppa än andra. Hennes vänskap med Jacob hotas att förstöras av hennes val. Det sätter igång en del mellan vampyrer och varulvar.



Breaking Dawn - Bella och Edward åker iväg på smekmånad när Bella blir gravid. Graviditeten tar nästan död på henne, men hon överlever inte som människa. Sen bestämmer sig Volturi att komma till Forks, och ingen tror att det finns hopp kvar för dem att överleva. Sida vid sida med nya vampyrer och med varulvarna vid sin sida igen, kommer tiden då man får veta om vampyrenas regler är äkta, eller bara ett sätt att få ha makten inom Volturi.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Stötande kommentarer publiceras inte i bloggen, så det är helt onödigt att ens försöka. Jag svarar gärna på frågor, men inga designfrågor, för allt jag kan har hittats på www.designadinblogg.se. Inga spam eller reklameringar godkänns.

Namn tack!
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Din bloggadress/hemsida:

Write it:

bloglovin
Trackback