>

The Twilight Saga.

Om jag kunde drömma ( Twilight ) -Handlar om Isabella " Bella " Swan som flyttar till Forks från Phoenix. Hon tror att det ska bli tråkigt, men när hon träffar Edward Cullen så blir hennes liv fyllt med faror. Edward är en vampyr och Bella borde egentligen inte vara med honom, men hon kan inte uppbåda den rädsla för honom som hon borde känna. Istället känner hon bara rädsla över att han ska lämna henne. " Lejonet förälskar sig i lammet "


När jag hör din röst ( New Moon ) -
Edward lämnar Bella och Bella försöker att leva utan honom, men verkar inte klara av det. I flera månader deppar hon över honom, men sen börjar hon umgås med Jacob Black, och det visar sig att han också har en hemlighet lika stor som Cullens. Bella riskerar sitt liv för att få höra Edwards röst och sitt liv för att rädda honom.


Ljudet av ditt hjärta ( Eclipse ) -
Bella måste komma på ett sätt att få träffa Jacob för att få bort hans smärtsamma ansikte ur sitt minne. Men Edward låter henne inte träffa honom p g a att han är för farlig för Bella. Men Bella lyder honom inte och träffar Jacob ändå. Men sen blir Cullens och Jacob och dem så sig ihop för att klara av farorna som närmar sig. Saker ändras och Bella blir tvungen att välja mellan Jacob och Edward.


Så länge vi båda andas ( Breaking Dawn ) - Sista boken i The Twilight Saga. Bella och Edward gifter sig och åker till Isle Esme, och där händer något dem båda trott aldrig kunde hända. Bella är rädd att hon kommer förlora det. Men hon överlever det, men inte som en människa. Hennes val försätter familjen Cullens i fara, men även vargarna och alla på deras sida. Läs sista boken om Bella och Edward kärlek.



( Hittade från min gamla blogg, och ville bara lägga ut den, så här är The Twilight Saga recensionerna )

Kommentarer
Namn: Erica

sv; åh tack så jätte mycket! =)



Haft en bra dag?

2009-05-31 @ 20:52:31
Bloggadress/hemsida: http://ericasmelody.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Stötande kommentarer publiceras inte i bloggen, så det är helt onödigt att ens försöka. Jag svarar gärna på frågor, men inga designfrågor, för allt jag kan har hittats på www.designadinblogg.se. Inga spam eller reklameringar godkänns.

Namn tack!
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Din bloggadress/hemsida:

Write it:

bloglovin
Trackback